4 tulpen voor B&B de Meiboom

B&B de meiboom Stadslodge in Gramsbergen is 1 september 2015 officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. B&B de meiboom Stadslodge ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

 

B&B Stadslodge de Meiboom is pas gebouwd en ingericht onder architectuur en met inzet van jongeren met een beperking. Het geheel is een originele B&B met een industriële en stoere stijl die in het gebruik toch als luxe wordt ervaren. De bouw, inrichting en materialen zijn goed afgestemd op elkaar. De details kloppen helemaal, zoals de elektrische bekabeling die zichtbaar is, de grote rode stopcontacten en schakelaars, de meubels met een retro tintje. Overal is over nagedacht en dat merk je ook in kleine details, b.v. de zeepdispenser in de keuken. Het ontbijt is goed verzorgd; elke ochtend wordt, op een door u gekozen tijdstip, een heerlijk ontbijt bezorgd met versgebakken broodjes van bakkerij Olsman uit Hardenberg. B&B Stadslodge de Meiboom is, als je de industriële stijl weet te waarderen, zeker een aanrader!

 

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

 

“Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

 

Bekijk B&B de Meiboom stadslodge op bedandbreakfast.nl

 

4tulpen-

meiboom bed and breakfast foto
meiboom bed and breakfast foto
meiboom bed and breakfast foto
meiboom bed and breakfast foto
meiboom bed and breakfast foto
meiboom bed and breakfast foto